BE SAFE
Benestar i salut per als més petits!

Nutrició infantil amb un enfocament global

Una bona alimentació en l’etapa infantil és fonamental per al desenvolupament correcte dels nens i nenes, tenint una clara influència en el seu creixement a nivell físic, psicològic, emocional i fins i tot social.

A més del joc i altres tipus d’activitats i estímuls, l’alimentació és determinant a les primeres etapes dels més petits. Adquirir bons hàbits en la nutrició i una adequada varietat d’aliments n’afavorirà el creixement i el desenvolupament.

En què et puc ajudar amb el teu nadó?

Nutrició per al creixement i desenvolupament del nadó

En aquesta primera etapa, una bona alimentació afecta directament el creixement i el desenvolupament dels nadons. Tenir cura de l’alimentació durant la criança també contribueix positivament a l’educació i la consciència alimentària del nen o la nena.

En què et podem ajudar amb el teu fill?

Nutrició integral per a una infància més sana i feliç

Una nutrició saludable influeix de manera positiva durant tota l’etapa de la infància. Els mals hàbits combinats amb una alimentació inadequada poden provocar desequilibris físics i psicològics com ara problemes de cansament, alteracions del son, baix rendiment escolar, intoleràncies, sobrepès…

Hem d’ajudar-lo perquè aprengui i accepti d’una manera divertida nous aliments i comportaments que afavoreixin un desenvolupament físic, mental, social i emocional adequat.

Per què BESAFE Xiela?

Millora la teva qualitat de vida de la mà del teu nutricionista PNIE

Sóc Queralt Aguilà, sóc psiconeuroimmunòloga (PNIE) i diplomada en Nutrició Humana i dietètica.

Amb un màster en nutrició i metabolisme, un postgrau en PNIE (PiscoNeuroInmunologiaEndocrinologia) i molts cursos centrats en salut i persuasió, a més d’oferir serveis en nutrició integrativa per a adults, estic especialitzada en embaràs, lactància i pediatria. Estic aquí per ajudar-vos a portar una vida més sana i equilibrada.

Dietista-nutricionista PNIE

Qui és Queralt?

Sóc Queralt Aguilà, dietista-nutricionista de carrera. M’interessa la salut de les persones en la seva globalitat, per això, m’interesso per conèixer els factors que desequilibren la salut de les persones amb la voluntat de traslladar-los a la població, i així amb consciència plena es puguin prendre decisions per gaudir de la vida en plenitud.

Avui dia he comprès que el factor més contraproduent per la salut de les persones és l’economia. Els motius pels quals hi ha substàncies perjudicials a l’entorn (alimentació, cosmètica, productes de neteja, mobiliari, …) és simplement perquè l’economia es posiciona per davant de les persones. Per això, el sorgiment de BE SAFE com a referent en nutrició integrativa i assessora en productes saludables.

Com et podem ajudar?

Millora els teus hàbits de vida des d´una visió global

Cada persona, des de la infància fins a la maduresa, passa per diferents moments a la seva vida que afecten directament la seva salut i benestar físic, mental i emocional.Cada persona, per les seves pròpies factors i circumstàncies, requereix una atenció i una cura diferent.

La nostra finalitat és acompanyar-te i oferir-te una combinació personalitzada d’estratègies i teràpies integradores, més enllà de la pròpia nutrició i que abasten aspectes emocionals, físics, psicològics i immunològics per promoure la teva salut, prevenir malalties i millorar el teu benestar.

Ens enfoquem en l'adquisició de bons hàbits i en una alimentació divertida i adequada per al desenvolupament i creixement infantil correctes.

La nostra feina és ajudar-te a identificar l’origen del problema de salut
per transformar la teva salut des del teu compromís i autoconeixement.

Com et podem ajudar?

Consulta nutricionista PNIE

Pels nostres serveis de nutrició integrativa PNIE, reserva directament la teva consulta online.
Per a qualsevol dubte o més informació, contacta’ns mitjançant el formulari de contacte.

01

Reserva cita

Reserva directament una consulta online i agenda la teva sessió el dia que et vagi millor.

02

Informació previa

Abans de la sessió amb nosaltres, t'informarem sobre el procediment a seguir i et sol·licitarem informació per conèixer millor el teu estat global.

03

Consulta i seguiment

Parlarem sobre tu, el teu estil de vida, els teus hàbits i el teu estat actual de salut. Podrem valorar la teva situació i oferir-te indicacions i pautes personalitzades perquè t'ajudin a potenciar el teu benestar.

T'ajudem a millorar el teu benestar i qualitat de vida

Nutrició amb un enfocament global - PNIE

Women & Men

Compromís amb una vida saludable

Pregnancy & Lactancy

Em cuido, el cuido

Babies & Kids

Cuidar-lo per avui i pel matí

PNIE-Nutrición

Nutrición holística, mejorar desde una visión global

Como profesionales en Psico Neuro Inmuno Endocrinología o PNIE utilizamos un enfoque integrado y personalizado para abordar los problemas de salud de las personas, considerando la interacción entre la mente, el sistema nervioso, el sistema inmunológico y el sistema endocrino. Este enfoque global nos permite abordar de manera completa y personalizada tu nutrición, salud y bienestar.

Todos nuestros sistemas y órganos están conectados y junto con nuestro estado físico y emocional afectan directamente a nuestra salud. 

Avís Legal

Identificació i Titularitat

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, el Titular exposa les seves dades identificatives:

Titular: Queralt Aguilà Fontanillas.
NIF: 44998852L
Domicili: Carrer de la terra blanca, 3, Girona – Espanya.
Correu electrònic: queraltaf@gmail.com
Lloc Web: https://besafexiela.eu

Condicions d’ús

La utilització del Lloc Web us atorga la condició d’Usuari, i implica l’acceptació completa de totes les clàusules i condicions d’ús incloses a les pàgines d’avisos legals.

Si no estigueu d’acord amb totes i cadascuna d’aquestes clàusules i condicions abstingueu-vos d’utilitzar el Lloc Web.

L’accés al Lloc Web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb el Titular.

A través del Lloc Web, el Titular us facilita l’accés i la utilització de diversos continguts que el Titular i/o els seus col·laboradors han publicat per mitjà d’Internet.

A aquest efecte, està obligat i compromès a NO utilitzar qualsevol dels continguts del Lloc Web amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest Avís Legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol manera puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la utilització normal dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota mena de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propis o contractats pel Titular, d’altres usuaris o de qualsevol usuari d’Internet .

Mesures de seguretat

Les dades personals que faciliti al Titular poden ser emmagatzemades en bases de dades automatitzades o no, la titularitat de les quals correspon en exclusiva al Titular, que assumeix totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en aquestes d’acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades.

Això no obstant, ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant, el Titular no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o als seus documents electrònics i fitxers continguts en aquests, encara que el Titular posa tots els mitjans necessaris i pren les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d’aquests elements nocius.

Continguts

El Titular ha obtingut la informació, el contingut multimèdia i els materials inclosos al Lloc Web de fonts que considera fiables, però, si bé ha pres totes les mesures raonables per assegurar que la informació continguda és correcta, el Titular no garanteix que sigui exacta , completa o actualitzada. El Titular declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda a les pàgines del Lloc Web.

Queda prohibit transmetre o enviar a través del Lloc Web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violin drets del Titular o de tercers.

Els continguts del Lloc Web tenen únicament una finalitat informativa i sota cap circumstància s’han d’usar ni considerar com a oferta de venda, sol·licitud d’una oferta de compra ni recomanació per fer qualsevol altra operació, llevat que així s’indiqui expressament.

El Titular es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut del Lloc Web, els enllaços o la informació obtinguda a través del Lloc Web, sense necessitat de previ avís.

El Titular no és responsable dels danys i perjudicis que poguessin derivar-se de la utilització de la informació del Lloc Web o de la continguda a les xarxes socials del Titular.

Política de cookies

El Titular obté i conserva la informació següent sobre els visitants del Lloc Web:

  • El nom de domini del proveïdor (PSI) i/o adreça IP que els dóna accés a la xarxa.
  • Data i hora d’accés al lloc web.
  • L’adreça dInternet origen de lenllaç que dirigeix ​​al lloc web.
  • El nombre de visitants diaris de cada secció.
  • La informació obtinguda és totalment anònima, i en cap cas no pot ser associada a un Usuari concret i identificat.


Enllaços a altres llocs web

El Titular pot proporcionar-li accés a llocs web de tercers mitjançant enllaços amb la finalitat exclusiva d’informar sobre l’existència d’altres fonts d’informació a Internet on podrà ampliar les dades ofertes al Lloc Web.

Aquests enllaços a altres llocs web no suposen en cap cas un suggeriment o recomanació perquè visiteu les pàgines web de destinació, que estan fora del control del Titular, per la qual cosa el Titular no és responsable del contingut dels llocs web vinculats ni del resultat que obtingueu en seguir els enllaços. Així mateix, el Titular no respon dels links o enllaços ubicats als llocs web vinculats als quals li proporciona accés.

L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre el titular i el propietari del lloc on s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o l’aprovació per part del titular dels seus continguts o serveis.

Si accediu a un lloc web extern des d’un enllaç que trobeu al Lloc Web, heu de llegir la pròpia política de privadesa de l’altre lloc web que pot ser diferent de la d’aquest lloc web.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els drets estan reservats.

Tot accés a aquest Lloc Web està subjecte a les condicions següents: la reproducció, emmagatzematge permanent i la difusió dels continguts o qualsevol altre ús que tingui finalitat pública o comercial queda expressament prohibida sense el consentiment previ exprés i per escrit del Titular.

Limitació de responsabilitat

El Titular declina qualsevol responsabilitat en cas que hi hagi interrupcions o un mal funcionament dels serveis o continguts oferts a Internet, sigui quina sigui la seva causa. Així mateix, el Titular no es fa responsable per caigudes de la xarxa, pèrdues de negoci a conseqüència de les caigudes esmentades, suspensions temporals de fluid elèctric o qualsevol altre tipus de dany indirecte que et pugui ser causat per causes alienes al Titular.

Abans de prendre decisions i/o accions en base a la informació inclosa al Lloc Web, el Titular us recomana comprovar i contrastar la informació rebuda amb altres fonts.

Jurisdicció

Aquest Avís Legal es regeix íntegrament per la legislació espanyola.

Contacte

En cas que tingueu qualsevol dubte sobre aquest Avís Legal o vulgueu realitzar qualsevol comentari sobre el Lloc Web, podeu enviar un missatge de correu electrònic a l’adreça: queraltaf@gmail.com